29 Haziran 2013 Cumartesi

Her iki akıllı telefon da ay sonunda

Her iki akıllı telefon da ay sonunda yaklaşık 2 bin TL fiyatla cep piyasasına girecek.
Bu yılın en iddialı iki akıllı telefonu gösterilen HTC One ve Samsung Galaxy S4 er meydanına çıkıyor. Türkiye pazarına bu ayın son haftası çıkması beklenen HTC One ve Samsung Galaxy S4 için nefesler tutuldu. Satış grafiği olarak birbirlerini en yakından takip eden iki cihazın özellikleri, artıları ve eksileri karşılaştırıldı.
HTC TASARIMDA ÖNDE

HTC One şık alüminyum tasarımıyla Galaxy S4'ün plastik kasasına göre daha avantajlı görülüyor. Samsung Galaxy S serisi her yıl yenilendikçe ebatı büyüyor. Bu durum kullanıcıların tek elle kullanması zorlaşan bir cihaz demek oluyor. Bu durumda kullanıcılar Note cihazlarını seçebilir. S4 ayırca S3'e göre tasarım noktasında kayda değer farklılık içermese de üst seviye teknik özelliklere sahip. HTC'de bulunan Sense arayüzü cihaza ayrı bir güzellik sağlarken, Samsung'un Touchwiz arayüzü de etkili görünüyor.
GENİŞ DEPOLAMA AĞI
2 GB RAM, Android 4.2.2, yenilenen Touchwiz Nature arabirim, sıfır deklanşör gecikmesi ile 13MP çözünürlüklü BIS CMOS sensörlü arka kameraya sahip S4'te 2.1MP çözünürlüklü ön kamera, 2.600mAh kapasiteli pil, LTE, 13/32/64GB depolama seçenekleri ile Full HD çözünürlüklü Süper AMOLED ekran yer alıyo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

travesti